سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور سی و پنجمین گردهمایی ملی علوم زمین را برگزار می‌کند

به گزارش روابط‌عمومی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور، به‌منظور ایجاد شرایط مناسب جهت ارائه آخرین دستاوردهای پژوهشی علوم زمین و تبادل نظر اندیشمندان و محققان و دانشجویان این حوزه، در سالی که توسط مقام معظم رهبری به نام اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل نام‌گذاری شده، سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور همچون سال‌های گذشته در نظر دارد، نسبت به برگزاری سی و پنجمین گردهمایی ملی علوم‌زمین با شعار اکتشاف ذخایرمعدنی و اقتصادمقاومتی) از تاریخ 1تا3  اسفندماه سالجاری  اقدام کند.

بر اساس این گزارش، با توجه به تنوع و پراکندگی موادمعدنی در گستره پهناور ایران زمین با توجه به موضوع گردهمایی، یکی از اساسی‌ترین موضوعات برای رشد و شکوفایی صنایع کشور است و برگزاری این گردهمایی می‌تواند دستاوردهای مثبتی را جهت نیل به خودکفایی به همراه داشته باشد.

از این رو ضمن تشکر از همراهی و همکاری سازمان‌ها و موسسات و دانشگاه‌های داخلی حامی این گردهمایی از کلیه پژوهشگران و علاقه‌مندان علوم‌زمین دعوت می‌شود با شرکت در این رویداد مهم، موجب غنای بیشتر آن شوند.

بر اساس این گزارش، این نشست به مدت 3 روز در محل سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور با سرفصل‌های زیر برگزار می‌شود:

اکتشاف (زمین‌شناسی اقتصادی، اکتشافات ژئوشیمیایی، اکتشافات ژئوفیزیکی، بررسی‌های فنی، اقتصادی و معدنی، اکتشافات نوین،  عناصر نادرخاکی، علوم گوهر)

زمین شناسی بنیادین (پترولوژی ، چینه و فسیل‌شناسی، تهیه نقشه، نفت، دیاپیریسم، زمین‌شناسی کواترنری)

زمین‌ساخت، زمین‌لرزه، لرزه‌شناسی و مهندسی زلزله

زمین‌شناسی دریایی، اقیانوس‌شناسی، رسوب‌شناسی، محیط‌های رسوبی و ژئوفیزیک دریا

زمین‌شناسی زیست محیطی، پزشکی و کشاورزی

ژئومتیکس و ژئوفیزیک هوایی

مخاطرات زمین‌شناختی (زمین‌شناسی مهندسی، فرونشست، سیل ، ریزگرد)

کانه‌آرایی و فرآوری مواد معدنی

روش‌های آنالیز دستگاهی در مواد معدنی

میراث زمین شناختی، ژئوتوریسم و غارشناسی

آموزش علوم زمین

نقش پایگاه جامع داده های علوم زمین در جذب سرمایه گذاری و اقتصاد مقاومتی

همچنین دکتر افشین اکبرپور به عنوان دبیر علمی سی پنجمین گردهمایی ملی علوم زمین انتخاب و معرفی شده و علاقه‌مندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت سی و پنجمین گردهمایی ملی علوم زمین http://35ngs.conference.gsi.ir مراجعه کنند.